HAYWARD: PICNIC DE TOAMNA

  • PICNICUL DE TOAMNA AL CASEI ROMANE 
    cu must, mici, pastrama si prajituri de casa
  • DUMINICA 2 Octombrie, 2022, INCEPIND CU ORA 12:30 P.M.
  • Casa Romana, 26050 Kay Ave, Hayward, Ca 94545

Meniu $25/adulti, $15/copii 7-14 ani, gratuit pentru copii mai mici de 7 ani.

Meniul cuprinde mici proaspeti, pastrama de oaie, fasole batuta, salata de cartofi, salata de varza, muraturi, turta dulce,  paine si must. Se pot face comenzi pentru acasa cu rezervare pina pe data de 29 septembrie la Laura Toma, lauratoma@gmail.com.

  • Must alb sau rosu $10/sticla de 1,5l. Va rugam sa aduceti recipiente. 
  • Mici $30/10 bucati.
  • Pastrama $30/10 bucati. 

Persoane de contact: Emil : (510) 258-7645 si Laura Toma lauratoma@gmail.com

In cadrul picnicului, un grup de copii si adolescenti din zona (vorbitori sau nu de limba romana) vor organiza un BAKE SALE cu prajituri de casa preparate de ei (cu sau  fara ajutorul parintilor). Toate  incasarile din vinzarea dulciurilor vor fi donate Asociatiei Magic din Romania, organizație non-guvernamentală care ajută copiii cu afecțiuni grave și familiile acestora. Daca cunoasteti tineri amatori care doresc sa participe la Bake Sale va rugam sa trimiteti un mesaj Laurei Toma la  lauratoma@gmail.com. Se pot comanda si prajituri pentru acasa. 

DIY your mini succulent pot! Pe toata durata picnicului va fi organizatun atelier pentru copii si adulti in care doritorii pot sa isi realizeze propriul mini-ghiveci cu plante suculente. Toate materialele vor fi furnizate doritorilor. Se sugereaza o donatie de $5/persoana. 

Leave a comment